Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie na każdą okazję ,a szczególnie na karnawał
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 46
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 25
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 170
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 231
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 783
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 46
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 25
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 170
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 231
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 783
Składniki
Papryki drobno pokroić ,dodać drobno pokrojoną cebulę , ogorki konserwowe,oraz bardzo drobno pokrojony 1 filet śledziowy , szczypior wszystko bardzo dobrze wymieszać ,doprawić pieprzem ,dodać 2 lyżki oliwy ,lub majonezu
Filety solone lekko przepłukać ,odsączyć na papierowym ręczniku , skropić sokiem z cytryny ,posmarować oliwą i zostawić w lodówce na 30 minut .
Następnie filety rozlożyć na deseczce ,popieprzyć ,nakladac małe porcje przygotowanego farszu i zwijać w rożki ,spinając wykałaczką