Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Octowe zawijane moskaliki z kompozycją przepysznych warzyw.
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 60
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1552
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 64
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 60
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1552
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 64
Składniki
Kupiłam średnie moskaliki w zalewie octowej. Zdjęłam z nich skórę. Jeśli są zbyt octowe można je przepłukać lub na chwile odmoczyć. Wymieszałam majonez, ze śmietaną i musztardą. Popieprzyłam. Do sosu dodałam odciśnięty seler ze słoika, poszatkowane na zapałki jabłko- podobnie jak seler. Por sparzyłam na sicie aby był mniej chrupki. Układałam zawinięte rolmopsy na półmisku i wkładałam do nich sałatkę. Całość obłożyłam sałatką.
Idealna porcje na jeden kęs. Całość udekorowałam jeszcze marchewką i kukurydzą.
Smacznego :)