Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki z tortilli to szybka w wykonaniu przekąska, którą można wypełnić ulubionymi dodatkami. Moja propozycja to składniki we włoskim stylu, czyli połączenie salami i suszonych pomidorów z dodatkiem ziołowego serka i chrupiącej sałaty. Tak przygotowane roladki świetnie sprawdzą się podczas spotkania ze znajomymi, a także jako lekka kolacja.
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13206
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 140
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 176
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2846
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13206
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 140
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 176
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2846
Składniki
Tortille posmarować serkiem, ułożyć pokrojone suszone pomidory, plasterki salami oraz sałatę.
Zwinąć tortille w roladki i przebić je kilkoma wykałaczkami, w odstępach ok. 4 cm. Pokroić roladki tak aby na środku każdego kawałka znajdowała się wykałaczka.