Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
roladki są pyszną przekąską, zawsze goszczą na moim wielkanocnym stole, do tego robi się je błyskawicznie
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 100
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 61
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 207
Polecam.
Odsłon: 1790
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 100
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 61
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 207
Polecam.
Odsłon: 1790
Składniki
1. jajka ugotować na twardo, wystudzić, obrać, zetrzeć na tarce o dużych oczkach, 2. ogórki pokroić w drobną kostkę, odsączyć, wymieszać z jajkami i majonezem, doprawić solą i pieprzem, 3. plastry szynki posmarować pastą jajeczną, zwinąć, spiąć wykałaczką, smacznego