Roladki z bakłażana

Roladki z bakłażana
> 1-2 os.
> 15 min
łatwe
tanie
avatar Autor: fafiatko
Rozpływająca się w ustach przekąska na ciepło.

Składniki

Przygotowanie

  1. Bakłażana pokroiłam wzdłuż na plastry i usmażyłam go na patelni grillowej, można też na zwykłej.

    Plastry oprószyłam przyprawami, dałam ser i zawinęłam roladki. U mnie ser był słony, więc nie dodawałam soli.

    Roladki podgrzałam na patelni do momentu, aż ser się rozpuści.

  2. Smacznego :)

Komentarze do przepisu (27)

bryssska 25 stycznia
Zapisuje do wypróbowania, moje smaki, do winka idealne ;-D
kucharka-amatorka 25 stycznia
Rarytas!
Maudie 25 stycznia
Pycha!
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki