Roladki drobiowe

Roladki drobiowe
> 3-4 os.
> 30 min
średnie
przystępne
avatar Autor: olcia35
Polecam!!!

Składniki

Przygotowanie

  1. Z filetu przygotowujemy 4 kawałki, każdy rozbijamy tłuczkiem, solimy, pieprzymy.

  2. Ogórki, ser i szynkę kroimy w paseczki. Układamy na każdym kawałku mięsa.

  3. Zwijamy w roladę, obtaczamy w mące, jajku i bułce tartej. Smażymy na oleju. Podajemy z surówką i ziemniakami. Smacznego!

Komentarze do przepisu (4)

emerytka 01 marca 2011
Chyba w innej kolejności: mące, jajku i bułce tartej?
olcia35 02 marca 2011
Oczywiście, przepraszam za pomyłkę:)Pozdrawiam
Kornelia_ee 08 marca 2011
Dziś zrobiłam to na obiad. Było pyszne! :)
Pozdrawiam
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki