Roladki drobiowe

Roladki drobiowe
> 3-4 os.
> 30 min
średnie
przystępne
avatar Autor: Anetta
Smaczne roladki

Składniki

Przygotowanie

  1. filety pokroic na 4 kawałki każdy dobrze rozbić i posypać przyprawami:solą pieprzem itd.

  2. Na każdy kawałek nakładać po plasterku sera żółtego i szynki i zwijać roladki na koniec spiąć wykałaczką żeby sie nie rozwaliłyObtoczyć w mące,jajku i bułce tartej i usmażyć.

Komentarze do przepisu (5)

annawk 08 maja 2009
klasycznie i elegancko, gdybyś jednak chciała dodać troszkę nietypowego smaku tym zawijańcom- proponuję... Czytaj całość »
klasycznie i elegancko, gdybyś jednak chciała dodać troszkę nietypowego smaku tym zawijańcom- proponuję zamiast bułki tartej użyć stłuczonych płatków kukurydzianych , efekt Cię zaskoczy , pozdrawiam
agulaa 12 maja 2009
ja do środka dodaję także szparaga:) tez smakuje dobrze:) ale wyglada na prawdę smakowicie!!
kris1980 12 maja 2009
wszystko fajnie tylko ja poprosze jeszcze przepis na ta surówke która leży obok roladek wygląda pysznie
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki