Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiosenna, lekka, wesoło wyglądająca potrawa niewątpliwie stanie się ozdobą każdego stołu. Smakuje tak samo fantastycznie jak i wygląda!
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 73
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 216
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 73
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 216
Składniki
Cukinię pokroić w cienkie plasterki wzdłuż, zblanszować je we wrzątku, schłodzić w zimnej wodzie, wyjąć je i osuszyć, bazylię posiekać.
Ser połączyć z bazylią, doprawić solą, pieprzem i papryką. Farszem smarować plastry cukinii, zwijać roladki i spiąć wykałaczkami. Podawać na zrumienionych kromkach bułki.