Roladki

Roladki
> 3-4 os.
> 15 min
średnie
przystępne
avatar Autor: jagoda114
Roladki na ostatki i na inne imprezki.

Składniki

  • szynka duże plastry, ok 30 dag
  • ser żółty, ok 20 dag
  • SEREK TOPIONY, 2 op
  • serek typu Bieluch czosnkowy, 1 szt
  • papryka konserwowa, 1 słoik
  • dekoracja dowolna: sałata, pomidory, ogóki

Przygotowanie

  1. Serki topione wymieszać widelcem z serkiem czosnkowym. Plaster szynki posmarować serem, na to ser żółty, posmarować serem, szynka, ser, ser żółty, ser, szynka, ser, na środku ułożyć kawałek papryki, zwinąć, pokroić w skośne plastry, schłodzić, udekorować i częstować gości. Smacznego.

Komentarze do przepisu (2)

Konto usunięte 19 lutego 2012
szybkie do zrobienia i bardzo dekoracyjne - świetny pomysł
panka 11 marca 2012
Pomysłowe, proste i efektowne , super :) Zabieram :)
Składniki
  • szynka duże plastry, ok 30 dag
  • ser żółty, ok 20 dag
  • SEREK TOPIONY, 2 op
  • serek typu Bieluch czosnkowy, 1 szt
  • papryka konserwowa, 1 słoik
  • dekoracja dowolna: sałata, pomidory, ogóki
Składniki