Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i smaczne roladki.
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 838
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 20
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 54
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 24227
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 838
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 20
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 54
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 24227
Składniki
Paprykę umyć, osuszyć, usunąć gniazda nasienne i pokroić w drobną kostkę. Masło zmiksować z serkiem, dodać ostrą paprykę oraz kostkę paprykową, ewentualnie doprawić solą. Krem paprykowy rozsmarować na plastrach żółtego sera, zwijać ciasno. Gotowe roladki włożyć do lodówki na min. 1 h do schłodzenia. Podawać pokrojone na plasterki ze stosowaną bagietką. Dekorować szczypiorkiem.