Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pieczony brzuszek z niespodzianką...
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 314
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 68
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 112
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 506
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 314
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 68
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 112
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 506
Składniki
Brzuszek natrzeć solą i pieprzem,odstawić .Surową kiełbaskę wyjąć z flaka i podsmażyć z cebulką.Pieczarki zetrzeć na tarce jarzynowej i dodać na patelnię.Dwie gałązki rozmarynu oskubać z listków i posypać brzuszek.Przełożyć na mięsko przesmażoną niespodziankę i zwinąć w roladę.Zasznurować i odstawić na noc do lodówki.Następnego dnia włożyć do naczynia żaroodpornego i upiec w/g wagi (tzn 1kg-1 h) w temp 180 stopni.Ostatnie 15-20 minut podpiekać bez przykrycia,to rolada ładnie się zarumieni.
SMACZNEGO