Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię takie przekąski ponieważ są bardzo dobre w smaku ale są również bardzo reprezentatywne dobrze odbierane przez gości.
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 793
Duszone rzodkiewki przygotujesz w 3 sekundy. Zawarte w nich są liczne witamin...
Odsłon: 67
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 84
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 793
Duszone rzodkiewki przygotujesz w 3 sekundy. Zawarte w nich są liczne witamin...
Odsłon: 67
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 84
Składniki
Mamy zdrowe składniki i kolorowe, ale mogą być całkowicie inne takie jakie Wy lubicie
Mamy dwa rodzaje sera i masło. W tym etapie również możemy zmienić ser topiony np na ser biały.
Gotujemy wodę w garnku jak woda jest zagotowana wkładamy ser w torebce foliowej szczelnie zamkniętej i rozgrzewamy ser przez 30 – 40 min. Mieszamy masło, serki razem. Wszystkie składniki kroimy w małe kawałki i dodajemy do zmieszanego sera z masłem.
Gdy ser już jest miękki wyjmujemy z wody rozkładamy na blacie i wałkujemy.
Na rozwałkowanym serze kładziemy przygotowany farsz oraz kulki winogron i powoli zwijamy w rulon.
Powstały rulon zawijamy w folie spożywczą i wkładamy do lodówki najlepiej na całą noc.
I tak oto mamy super przekąskę więc Smacznego.