Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super rolada na świąteczny stół.
Prosta, smaczna i szybka w wykonaniu surówka z warzyw ogrodowych.
Odsłon: 131
Pyszna i szybka dwukolorowa babka którą przygotowujesz w pięć minut, idealna...
Odsłon: 22739
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 134
Polecam.
Odsłon: 5148
Prosta, smaczna i szybka w wykonaniu surówka z warzyw ogrodowych.
Odsłon: 131
Pyszna i szybka dwukolorowa babka którą przygotowujesz w pięć minut, idealna...
Odsłon: 22739
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 134
Polecam.
Odsłon: 5148
Składniki
Wykonanie ciasta: Jajka ubić mikserem, dodać starty ser, majonez, wymieszać mikserem. Przygotowane ciasto wyłożyć do blachę wyłożoną pergaminem, równo rozłożyć w prostokąt. Piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez 15 minut.
Wykonanie rolady: Mięso wymieszać z namoczoną i odciśniętą bułką, dodać zmiażdżony czosnek przyprawić do smaku i dokładnie wyrobić masę. Mięso wyłożyć na upieczony serowy placek, zwinąć w roladkę i obwinąć pergaminem. Piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni i piec przez godzinę.