Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, swojska wędlina na kanapkę.
Nie masz pomysłu na obiad? Zrób zapiekankę z ciasta francuskiego i mięsa miel...
Odsłon: 72
Ciasto przygotujesz z kilku składników. Szybkie o smaku raffaello.
Odsłon: 164
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 77
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 22
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 155
Nie masz pomysłu na obiad? Zrób zapiekankę z ciasta francuskiego i mięsa miel...
Odsłon: 72
Ciasto przygotujesz z kilku składników. Szybkie o smaku raffaello.
Odsłon: 164
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 77
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 22
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 155
Składniki
Z boczku wykrawamy kostki (jeżeli są), solimy, oprószamy pieprzem, majerankiem roztartym wcześniej w dłoniach i przeciśniętym czosnkiem z obydwu stron. Zostawiamy na pół godziny. Zwijamy roladę, obwiązujemy sznurkiem. Pieczemy 1,5 godz. w temp.180 st. przykryty folią aluminiową lub w rękawie do pieczenia. Ostatnie 10 minut odkrywamy i dopiekamy z góry. Pyszny na ciepło i na zimno do kanapek.
SMACZNEGO!