Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na podwieczorek.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 84
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 40
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 109
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 84
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 40
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 109
Składniki
Włożyć ser do wrzątku. Musi poleżeć w nim 1/2 godz.. Następnie wyjąć go, rozwałkować. Podsmażyć pokrojone pieczarki, dodać serki topione, trzymać na małym ogniu, aż się rozpuszczą. Włożyć posiekany szczypior, pokrojoną paprykę i ogórek. Wymieszać. Farsz nałożyć na ser, zrolować. Owinąć w folię aluminiową, wstawić na noc do lodówki. Przed podaniem pokroić na plastry.