Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kapusniaczki są rewelacyjne z dodatkiem barszczu czerwonego. Polecam
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 60
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 641
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 61
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 82
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 60
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 641
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 61
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 82
Składniki
kapustę pokroić na małe kawałki ugotoać odsączyć z nadmiaru wody, grzyby jak mamy zmielone to dodac do kapusty i wszystko dokładnie wymieszać można dodać smażoną cebule to wszystko doprawić. Mąke przesiać do miski dodac jajko margaryne i sól oraz smietane to wszystko wyrobić ręka. takie ciasto cienko rozwałkowac, nałożyć troszkę farszu i zawinąc i odcinamy od pozostałej cześci ciasta, tak robimy do końca ciasta. Kroimy na małe kapusniaczki, wykładamy na papier do pieczenia smarujemy roztzrepanym jajkiem można posypać kminkiem jeśłi lubimy. Wstawićdo nagrzanego piekarnika 180 stopni C. czas pieczenia około 30 minut, podawać z barszczem czerwonym