Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta szybka i wyjątkowo smaczna pasta kanapkowa z łososiem z pewnością na stałe wejdzie do waszego kulinarnego repertuaru. Nada się zarówno na śniadanie jak i na kolację. Możecie też podać ją gościom w formie przekąski.
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 23
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 260
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1161
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 116
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 23
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 260
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1161
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 116
Składniki
Jajka ugotuj na twardo. Ostudź je i obierz.
Cebulę umyj, obierz i bardzo drobno pokrój.
Do naczynia miksera wrzuć obrane jajka, poszatkowaną cebulę, łososia oraz serek. Wszystko dokładnie zmiksuj i spróbuj. Doprawiaj wedle uznania. Pasta świetnie smakuje w połączeniu ze świeżą bagietką. Smacznego!