Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 125
Polecam.
Odsłon: 764
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 104
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 125
Polecam.
Odsłon: 764
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 104
Składniki
Parówki z obu końców naciąć na 4 (na głębokość ok. 2-3 cm; uważać by nie rozciąć do końca). Obmsażyć na rumiano na oleju. Parówki wywiną się w raczki. Cebulę pokrojoną w krążki usmażyć na złoto. Wyłożyć na parówki. Polać keczupem. Podawać z pieczywem. Smacznego.