Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie, puszyste i przede wszystkim smaczne racuchy! Polecam ;)
...ale pyszny.
Odsłon: 677
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 55
Polecam.
Odsłon: 609
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 333
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 130
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5108
...ale pyszny.
Odsłon: 677
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 55
Polecam.
Odsłon: 609
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 333
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 130
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5108
Składniki
Żółtka z miksować z brązowym cukrem. Z białek ubić pianę.
Do żółtek dodać maślankę oraz mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. Zmiksować. Jabłka zetrzeć na dużych oczkach i dodać do ciasta. Na końcu dodać pianę i całość delikatnie wymieszać.
Placki smażyć na rozgrzanym oleju na średnim ogniu. Przed podaniem posypać cukrem pudrem. Smacznego!