"Kanapowa" pasta jajeczna II

Kanapowa pasta jajeczna II
> 3-4 os.
> 15 min
średnie
przystępne
avatar Autor: Poziomka
Wariacje na temat...

Składniki

Przygotowanie

  1. Jajka gotujemy na twardo. Odsączone oliwki i kapary siekamy (lub wrzucamy do blendera), posiekane wrzucamy do głebokiego talerza miseczki). Jajka wrzucamy do blendera, dodajemy majonez, rozdrabniamy (lub ścieramy na drobnej tarce, ale dopiero na sam koniec dodajemy majonez) wrzucamy do oliwek i kaparów, mieszamy. Doprawiamy do smaku.

Komentarze do przepisu (2)

Ferrero 30 sierpnia 2011
Pycha, po prostu pycha. Nie spodziewałam się za bardzo niczego aż tak pysznego. Nie dodałam Fit upu bo nie... Czytaj całość »
Pycha, po prostu pycha. Nie spodziewałam się za bardzo niczego aż tak pysznego. Nie dodałam Fit upu bo nie miałam ale i bez tego jest super
Ferrero 30 sierpnia 2011
Pycha najlepsza pod słońcem jeśli chodzi o pasty. Nie spodziewałam sie niczego specjalnego ale zrobiłam to ze... Czytaj całość »
Pycha najlepsza pod słońcem jeśli chodzi o pasty. Nie spodziewałam sie niczego specjalnego ale zrobiłam to ze względu na kapary, które uwielbiam i oliwki. Cudo. Świetne przepisy pozostale też
Składniki
Składniki