Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe i szybkie danie na zakąskę i nie tylko
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 64
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 39
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 64
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 39
Składniki
matyjasy wymoczyć, następnie pokroić wna kawałki,cebulę pokroić w krążki. w salaterce ułożyć warstwę śledzi na śledzie położyć cebulę listek laurowy i dwa ziarenka ziela angielskiego następnie znowu śledzie i tak dalej aż do wykorzystania wszystkich składników a następnie zalać wszystko olejem potem odstawić na kilka godzin do lodówki aby śledzie nabrały smaku