Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i szybie danie jeśli masz ochotę na coś słodkiego
Miska, łyżka, patelnia, mikser lub ruzga
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 54
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 54
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Składniki
Białka ubić z cukrem na sztywną pianę, żółtka również ubić i delikatnie połączyć ze sobą. Dodać resztę składników mieszając bardzo delikatne szpatułką lub łyżką drewnianą. Konsultacja będzie jak na biszkopt. Piec na wolnym ogniu. Smacznego 🫶