Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inny(zdrowszy) sposób na puree
Najprostszy sposób na wykorzystanie warzyw pozostałych bo ugotowaniu wywaru w...
Odsłon: 66
Pyszne naleśniki na obiad, kolacje lub spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2275
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 269
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 1622
Najprostszy sposób na wykorzystanie warzyw pozostałych bo ugotowaniu wywaru w...
Odsłon: 66
Pyszne naleśniki na obiad, kolacje lub spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2275
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 269
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 1622
Składniki
Ziemniaki obrać, ugotować. Czosnek upiec w "ubranku" w piekarniku (ok 40 minut).
Do ziemniaków wycisnąć upieczony czosnek, dodać 3 łyżki oliwy, zmielić blenderem lub utłuc.
Podawać ze świeżo posiekanymi ziołami- ja lubię z kolendrą, ale pyszne jest także z koperkiem
Jako dodatek do mięs, warzyw. Przepis z programu Jedz i chudnij TVN Style:)