Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko i prosto, super pomysł na kolacje dla dzieci i nie tylko :)
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 221
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 66
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3315
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 221
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 66
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3315
Składniki
4 kromki chleba ( może być już 1-2 dniowy którego i tak byśmy już nie zużyli), namoczyć w mleku po czym w rozmieszanym jajku.
Masło roztapiamy na patelni i kładziemy wcześniej przygotowane chlebki. Czekamy aż się przyrumienią i zdejmujemy z patelni. Teraz tylko oblać miodkiem i gotowe. Smacznego