Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dietetyczna rybka delikatna w smaku.Na pewno posmakuje nie jednej osobie:)
Prosta, smaczna i szybka w wykonaniu surówka z warzyw ogrodowych.
Odsłon: 62
Ogórkowa to jena z kilku moich ulubionych zup. Zawsze gotuję ja w ten sposób...
Odsłon: 158
Prosta, smaczna i szybka w wykonaniu surówka z warzyw ogrodowych.
Odsłon: 62
Ogórkowa to jena z kilku moich ulubionych zup. Zawsze gotuję ja w ten sposób...
Odsłon: 158
Składniki
Wypatroszonego pstrąga oczyścić,pokroić na dzwonka. Zagotować marchew,pietruszkę ,ziele i liście.Dodać pieprz cytrynowy oraz sok z 1/2 cytryny.Wodę posolić dodać cukier i gotować około pół godz. Wrzucić dzwonka pstrąga i gotować 7 min. Wyjąć na talerz wraz z warzywami.Obrać delikatnie z kręgosłupa i ości. Ułożyć na półmisku ,dając na spód plasterki warzyw i jajka.Udekorować plasterkami cytryny. Do gorącej wody 1l wsypać żelatynę i mieszać do jej rozpuszczenia. Zalać rybkę letnim wywarem ,dać do lodówki.
Smacznego życzę!