Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam ,dietetycznie i smacznie:)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 76
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 129
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 76
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 129
Składniki
Cebulę ugotować i zblendować,dolać 1,5l wody,ziele angielskie,liście laurowe i zagotować. Doprawić do smaku solą,pieprzem i cukrem. Wrzucić plasterek cytryny oraz 2 łyżki sokuz cytryny. Na gotującą cebulę dać poporcjowanego pstrąga. Gotować około 15min. Po tym czasie wyjąć rybę oraz cytrynę ,ziele i liście. Wywar jeszcze raz doprawić do smaku,ma być lekko słodkawy,wsypać żelatynę 50g ,zagotować. Na półmisku ułożyć rybę i zalać wywarem.
Smacznego życzę!