Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborna i smaczna przystawka dla niespodziewanych gości.
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 25
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 56
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1950
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 25
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 56
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1950
Składniki
Wykonanie: Pomidory opłukać, osuszyć i pokroić w plastry. Ułożyć na półmisku oprószyć solą i pieprzem , cebulę obrać, pokroić w plasterki, sparzyć wrzątkiem i obłożyć pomidory. Sardynki odsączyć z oleju, położyć na pomidorach, do oleju po sardynkach dodać zmiażdżony czosnek, wymieszać i polać przystawkę. Obłożyć świeżymi ziołami i podawać z pieczywem.