Przystawka z marynowanych prawdziwków, ostrej i słodkiej, marynowanej papryki.

Przystawka z marynowanych prawdziwków, ostrej i słodkiej, marynowanej papryki.
> 5-6 os.
> 15 min
łatwe
tanie
Idealna jako przekąska i dodatek do pieczonych mięs.

Składniki

  • marynowane prawdziwki
  • marynowane papryczki czereśniowe ostre
  • marynowane słodkie papryki

Przygotowanie

  1. Grzybki, papryczki i kawałki papryki słodkiej wykładamy na półmisek, układamy w rzędach.

    Smacznego!!!

Komentarze do przepisu (3)

Nevermore 02 stycznia 2018
Na zagrychę idealna rzecz, a że mamy jeszcze prawie tydzień wolnego, to coś z % by się do tego przydało ;)
kuchmariola63 02 stycznia 2018
Do alkoholu marynowanych czy innych grzybów nie polecają gdyż mogą zaszkodzić.
Nevermore 02 stycznia 2018
No i jak tu teraz żyć, jak czasów słusznie minionych takie się spożywało xD
Teraz tylko jakiś cholesterol i... Czytaj całość »
No i jak tu teraz żyć, jak czasów słusznie minionych takie się spożywało xD
Teraz tylko jakiś cholesterol i jakieś tam inne wynalazki, a człowiek dalej te 68 waży, tak jak 30-ci lat temu hehehe.
Składniki
  • marynowane prawdziwki
  • marynowane papryczki czereśniowe ostre
  • marynowane słodkie papryki
Składniki