Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 197
Prosty przepis na gorącą przekąskę w pięć minut! Chrupiące bułki wypełnione s...
Odsłon: 183
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 197
Prosty przepis na gorącą przekąskę w pięć minut! Chrupiące bułki wypełnione s...
Odsłon: 183
Składniki
cebule obrać gotować w lekko osolonej wodzie do 10 min. Wyjąć cedzakiem ostudzić delikatnie wyjąć środki. Środki cebuli fasolę dodać rozmaryn sol pieprz zmiksować na papke .Przygotowaną masę wypełniać cebule .
Żaroodporne naczynie wysmarować masłem ułożyć ćiasno .Po wierzchu posypać drobno pośiekanymi orzechami i grudkami masła . Piekarnik 200 stop. około 20 min. Może być dodatek do pieczeni !!