Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne przekąski na wieczorne seanse.
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 243
Polecam.
Odsłon: 729
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36242
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 404
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 243
Polecam.
Odsłon: 729
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36242
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 404
Składniki
Z ciasta wycinamy kółka. Kroimy z paski wędlinę, ser, warzywa. Układamy na krążku z ciasta i zawijamy. Wcześniej roztrzepanym jajkiem smarujemy nasze paluszki i obtaczamy w sezamie, i przyprawach. Układamy na blasze i wstawiamy do nagrzanego piekarnika (230 stopni) na ok 10 minut. Nasze paluszki możemy podawać z różnego rodzaju sosami.