Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobre połączenie smaków. Polecam na rodzinne spotkanie.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 53
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 274
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 53
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 274
Składniki
Twarożek wymieszać z gruszką i rukolą. Przyprawić solą i pieprzem . Filiżanki wyłożyć folią spożywczą ( tak żeby sporo wystawała ), a następnie plasterkami łososia ( te nie powinny wystawać ). Do środka ponakładać masę twarogową i zakręcić folię, żeby powstały ,,cukierki ,,. Pozostawić w lodówce na ok 20 min. Rozwinąć kulki z folii i ułożyć na półmisku, na podkładkach z plasterków cytryny. Udekorować wg uznania. Mogą być np. kwiatki z gruszki. Przed podaniem skropić sokiem z cytryny. Smacznego