Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska z krewetkami pozwoli ci odkryć ich smak w zupełnie innej odsłonie, czyli w postaci pasty na chrupkim pieczywie.
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 262
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 22
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 262
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 22
Składniki
Przygotuj krewetki zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Najczęściej wystarczy je rozmrozić, przelać wrzątkiem i będą gotowe do spożycia. Możesz też podsmażyć na odrobinie oliwy. Następnie posiekaj je drobno. Skrop sokiem z cytryny, posól i popieprz. Dodaj majonez i śmietanę. Całość wymieszaj.
Na każdym kawałku pieczywa wyłóż pastę krewetkową i ozdób gałązką rozmarynu.