Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Około 27 minut minie zanim będziecie mogli zasmakować przekąski z cieciorki, bo tyle właśnie potrzeba, aby ją przygotować. Prawie 25 minut, będziecie mogli wykorzystać w dowolny sposób, czytają książkę, szykując się na przybycie znajomych, przeglądając ulubione zasoby internetu.
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 221
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 771
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1816
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 164
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 239
Polecam.
Odsłon: 294
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 221
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 771
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1816
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 164
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 239
Polecam.
Odsłon: 294
Składniki
przygotujcie 800g ugotowanej cieciorki (przepłuczcie wyjętą cieciorkę z puszek i osuszcie), 2 łyżeczki curry i słodkiej papryki, 1 łyżeczkę suszonego lubczyku oraz około 50ml oliwy. Teraz wystarczy połączyć ze sobą wszystkie składniki. Następnie rozłóżcie równomiernie cieciorkę na blaszce wyłożonej jedynie papierem do pieczenia. Piekarnik nagrzejcie do wspomnianej wcześniej temperatury. Pieczcie cieciorkę przez 25 min. Przekąska już prawie gotowa, wystarczy przełożyć upieczoną cieciorkę do miseczki, posypać według uznania startym serem i dodać posiekany szczypiorek. Zamieszajcie i rozkoszujcie się smakiem pysznej przekąski.