Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna przekąska z ciasta francuskiego, idealna na różne okazje.
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 218
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 512
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 13833
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 218
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 512
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 13833
Składniki
Ciasto francuskie pokrój na dowolnej wielkości kwadraty. Na każdy z nich połóż kawałek sera oraz pasek pomidora suszonego. Zlep na wierzchu dwa końce kwadratu.
Wierzch posmaruj roztrzepanym jajkiem. Ułóż na papierze do pieczenia i wstaw do piekarnika nagrzanego do 190 st. Piec około 15 minut na rumiano.