Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy postawiłam przekąskę na stół, każdy myślał że to śledzie. Nie tylko z wyglądu przypominają śledzie, również mają podobny smak do śledzi.
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 432
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 12432
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 87
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 432
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 12432
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 87
Składniki
1. Grzyby kroję na mniejsze kawałki, myję, osuszam, smażę na rozgrzanym oleju około 5 minut. Doprawiam solą. 2. Cebulę, kroję drobno, przekładam do rondelka. Wlewam oliwę, ocet, dodaję gorczycę majeranek, ziarna pieprzu, ziela angielskiego, listki laurowe, sól. Gotuję około 5 minut. 3. Sos łączę z usmażonymi boczniakami, następnie przekładam do słoika, chowam do lodówki na 48 godziny.
4. Grzybki gotowe. 5. Smacznego