Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i łatwa przekąska na ciepło.
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 45
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 74
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 34
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 102
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 45
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 74
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 34
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 102
Składniki
Bakłażany pokroić w plasterki o grubości ok.1,5cm. Posypać solą i odstawić na kilka minut.
Wysuszyć bakłażany. Obsmażyć na oleju z dwóch stron, żeby się lekko zrumieniły.
Na blaszce wyłożonej papierem poukładać bakłażany. Na wierzch poukładać pomidory i pokrojoną mozzarellę. Wstawić d piekarnika 180st na ok.15min. Upieczone przekąski można posypać szczypiorkiem.