Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywne danie na przekąskę.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
Wykonanie: Cebulę, pomidory pokroić w grube plastry. Rozgrzać oliwę na patelni, obsmażyć pokrojone kabanosy. Wyjąć z patelni obsmażone kabanosy, a na tym tłuszczu przysmażyć cebulę, zmiażdżony czosnek i pomidory. Dusić bez przykrycia do czasu częściowego odparowania soku. Następnie wrzucić kabanosy, pokrojoną mozzarellę i wymieszać. Ozdobić świeżymi ziołami i podawać z pieczywem.