Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasty kanapkowe to super alternatywa dla standardowej wędliny czy sera. Jeśli lubicie śledzie to ten przepis jest zdecydowanie dla Was!
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 78
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 150
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 67
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 78
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 150
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 67
Składniki
Pasta czerwona: Filety oraz jajko przepuszczamy przez maszynkę, dodajemy miękkie masło i dokładnie ucieramy. Do powstałej masy dodajemy ketchup, paprykę, pieprz oraz cukier, a następnie mieszamy.
Pasta zielona: Filety oraz jajko przepuszczamy przez maszynkę, dodajemy miękkie masło i dokładnie ucieramy. Do powstałej masy dodajemy natkę pietruszki i mieszamy.
Pasta pikantna: Filety oraz jajko przepuszczamy przez maszynkę, dodajemy miękkie masło i dokładnie ucieramy. Do powstałej masy dodajemy cebulkę, pieprz, cukier oraz musztardę, a następnie mieszamy.