Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
No cóż różności panierujemy,smażymy i jemy,jabłka w tej odsłonie są przepyszne,jako deser lub skromny obiad. Serdecznie polecam:)
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1829
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 95
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1829
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 95
Składniki
Umyte jabłka pokroić w 1cm plastry,wyciąć środek nasienny. Nie musimy obierać z łupinki. Plastry jabłek obtoczyć w mące,jajku i bułce tartej,kłaść na rozgrzane masło,smażyć z dwóch stron. Odsączyć na ręczniku papierowym,posypać cynamonem i cukrem pudrem. Smacznego życzę!