Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 103
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 107
Polecam.
Odsłon: 128
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 103
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 107
Polecam.
Odsłon: 128
Składniki
Zmielić ser,jajka utrzeć z cukrem,dodać masło i dalej ucierać.
Wymieszać razem mąkę,ser i masę jajeczną,dodać proszek do pieczenia,cukier waniliowy,dobrze wymieszać.
Rozgrzać na patelni olej wraz ze smalcem (pół na pół),kłaść łyżką placki,smażyć z obu stron.