Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne placuszki z cukinii i ziemniaków z dodatkiem koperku.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 47
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 92
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 47
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 92
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Składniki
Cukinie i ziemniaki obierz następnie zetrzyj na tarce, odciśnij z nadmiaru wody. Dodaj jajko, mąki oraz pokrojony koperek, dopraw do smaku solą i pieprzem. Gdyby ciasto było za rzadkie dosyp mąki.
Na patelni rozgrzej olej łyżka nakładaj porcje ciasta i smaż placuszki na złoty kolor z obu stron, wyjmuj na ręcznik papierowy aby odsączyć z nadmiaru tłuszczu. Placuszki podajemy z sosem czosnkowym .