Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placki buraczane z sosem Remulada duńska. Doskonałe jako danie główne albo dodatek.
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 9687
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 126
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 700
Sernik "Jajko sadzone" idealnie będzie pasował na świąteczny stół, choć bez o...
Odsłon: 124
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 89
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 9687
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 126
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 700
Sernik "Jajko sadzone" idealnie będzie pasował na świąteczny stół, choć bez o...
Odsłon: 124
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 89
Składniki
Buraka zetrzeć na tarce na grubych oczkach. Cebulę pokroić w drobną kosteczkę. Dodać do startych buraków i wymieszać z jajkiem i mąką. Doprawić solą i pieprzem.
Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron aż się zarumienią. Podawać ciepłe z Remuladą duńską.