Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Alternatywa dla zwykłych placków ziemniaczanych. Polecam.
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 23
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 536
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 761
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 23
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 536
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 761
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Składniki
Brokuł zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Dodać mąkę, proszek do pieczenia, wbić jajka, dodać przyprawy. Czosnek przepuścić przez praskę i dodać do masy. Całość wymieszać. Dodać olej. Jeszcze raz wymieszać. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron. Można podawać z jogurtem, ale i bez niego są bardzo smaczne.