Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jako dodatek do zup lub przekąska.
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 37
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 127
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 119
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 115
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 37
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 127
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 119
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 115
Składniki
Brokuł ugotować. Zetrzeć na na tarce o grubych oczkach.
Ziemniaki, marchew umyć, obrać. Zetrzeć drobno na tarce wraz z cebulą. Dodać brokuł, jajko, mąkę, doprawić sola i pieprzem.
Smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Można podać ze śmietaną lub ketchupem .