Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To propozycja, która sprawdzi się zarówno jako deser, jak i słodka przekąska :)
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 522
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 57
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1086
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 337
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 522
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 57
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1086
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 337
Składniki
Jaja zmiksować z brązowym cukrem na pulchną masę. Następnie dodać ser i ponownie wszystko zmiksować. Następnie, stale miksując, dodawać na przemian mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i mleko.
Smażyć na wolnym ogniu na złoty kolor z obu stron w niewielkiej ilości tłuszczu.
Podawać np. z konfiturą wiśniową lub innym ulubionym sosem. Smacznego!