Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nietypowe połączenie ale placuszki są przepyszne.
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 126
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6900
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 126
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6900
Składniki
Wykonanie: Pieczarki pokroić w cienkie plastry i z cebulą podsmażyć na złoty kolor. Następnie połączyć z mąką, sodą, płatkami, jajami, mlekiem i przyprawić do smaku. Masę dokładnie wymieszać i smażyć cienkie placuszki na dobrze rozgrzanym tłuszczu.