Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 25
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 16
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 16
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 16
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 25
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 16
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 16
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 16
Składniki
Całe jajka roztrzepać z vegetą.
Filet z kurczaka pokroić w drobną kostkę.
Mięso dodać do jajek. Następnie dodać majonez, ser oraz mąkę. Mąki należy dodać tyle aby masa była dosyć gęsta.
Olej rozgrzać na patelni. Nakładać łyżką masę na patelnę, tworzyć placuszki, niezbyt grube, ponieważ mięso nie usmaży się.
Można podawać z salatką z kapusty pekińskiej (przepis u mnie) oraz pieczonymi ziemniakami.