Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwe w przygotowaniu, zdrowe i tanie, placuszki smażone z cukinii i tartych pieczarek.
Jak przygotować i z czym podać wątróbkę, aby smakowała wyśmienicie? Według na...
Odsłon: 860
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 33
W sezonie używam świeżego rabarbaru, ale zapewniam że rabarbar świetnie się m...
Odsłon: 66
Sałatka z różowego ryżu (ryż gotowany z buraczkiem) , biała rzepa ze zmielony...
Odsłon: 60
Jak przygotować i z czym podać wątróbkę, aby smakowała wyśmienicie? Według na...
Odsłon: 860
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 33
W sezonie używam świeżego rabarbaru, ale zapewniam że rabarbar świetnie się m...
Odsłon: 66
Sałatka z różowego ryżu (ryż gotowany z buraczkiem) , biała rzepa ze zmielony...
Odsłon: 60
Składniki
Cukinie obrać, wyciąć środki.
Zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Posolić i zostawić na 15 minut żeby zmiękły. Po tym czasie odsączyć z powstałego soku.
Dodajemy starte na wiórka pieczarki, pokrojoną cebulkę, jajka, mąkę, pieprz ziołowy, koper i wszystko wymieszać.
Smażymy na rozgrzanym oleju, z obu stron na złoty kolor.
Podajemy na gorąco, możemy posypać szczypiorem. Smacznego !!!