Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie połączenie daje zaskakujący efekt.
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 56
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6778
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 146
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 56
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6778
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 146
Składniki
Wykonanie: Cukinię opłukać, nie obierać i zetrzeć razem z dynią na tarce o średnich oczkach i dobrze odsączyć z nadmiaru soku. Następnie dodać mąkę, jajka, natkę pietruszki, przyprawić do smaku solą i pieprzem, dokładnie wymieszać. Na patelni rozgrzać olej, smażyć zgrabne placuszki z obu stron na złoty kolor. Jogurt wymieszać z majonezem i przeciśniętym przez praskę czosnkiem , wymieszać blenderem i podawać z plackami.