Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
"Warzywny smakołyk. Pysznie smakuje z dodatkiem ogórka kwaszonego"
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 16
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 73
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 156
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 187
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 16
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 73
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 156
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 187
Składniki
Marchew zetrzyj na tarce o grubych oczkach, dodaj rozkłócone jajka, posiekaną dymkę i tartą bułkę, posól, wsyp curry i wymieszaj. Następnie nakładaj dużą łyżką na rozgrzany olej i smaż z obu stron. Osącz na papierowym ręczniku.
Na każdy placek nałóż łyżeczkę śmietany, porcję łososia, kilka piórek czerwonej cebuli, a następnie posyp koperkiem i pieprzem. Przed podaniem skrop rybę sokiem z cytryny.